(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Întâlnirea Primăriei or. Cimișlia cu reprezentanții organizației Mediapoint, pentru a discuta despre proiectul Alerte.md

20-09-2022, 08:54

La data de 19.09.2022, în sala de ședințe a Primăriei orașului Cimișlia, a avut loc o întâlnire cu scop informativ a Primăriei or. Cimișlia cu reprezentanții organizației Mediapoint, pentru a discuta despre proiectul Alerte.md - o nouă platformă online de care va putea beneficia și Primăria Cimișlia în curând.

Președintele organizației, dl Andrei Fornea, ne-a informat detaliat ce reprezintă noua platformă ,,Alerte.md”. Aceasta urmărește eficientizarea, prin intermediul soluțiilor TIC, a interacțiunilor dintre cetățeni, administrație și comunitățile locale.

Prin intermediul platformei Alerte.md, Primăria orașului Cimișlia va dispune de câteva instrumente inovative în discuția cu cetățenii printre care modulul de recepționare a problemelor și modulul de sondaje. Totodată, Primăria va recepționa online inițiativele cetățenilor care vor fi apreciate de comunitate printr-un sistem de vot.

La fel Dvs, stimați cetățeni veți putea avea o colaborare mult mai deschisă cu Primăria și veți putea să vă implicați pentru binele comunității. Totodată, veți da o mână de ajutor Primăriei orașului Cimișlia prin localizarea problemelor importante din oraș, participarea la sondajele primăriei printr-un singur click, dar și lansarea ideilor de inițiative care vor face orașul nostru mai frumos.