(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Start Create YOUiACT Exchange Camp. Circa 25 de tineri din Cimișlia, Palanca și Dubăsarii Vechi. Primul Camp s-a desfasurat în perioada 29-30 octombrie la Cimișlia.

31-10-2018, 11:34

Peste 200 de participanți, 24 de echipe înregistrate, opt localități acoperite, opt sesiuni de training în localități – sunt doar unele dintre rezultatele înregistrate în prima etapă a programului „create YOUiACT”. La primăria Cimișlia în perioada 29-30 octombrie au participat la training tineri din: Palanca, Dubăsarii Vechi și din Chișinău. Evenimentul a demerat cu un cuvînt de salut din partea primarului de Cimișlia, Gheorghe Răileanu, care a încurajat tinerii să se dezvolte și să aplice cunoștințele obținute.

Echipa GEN Moldova a pornit la drum pentru a descoperi tineri ingenioși, talentați și doritori de a aduce schimbare în localitatea din care fac parte. În această perioadă am „colindat” Republica Moldova și am ajuns:

Timp de două săptămâni tinerii din aceste localități au idnetificat provocările pe care le întâmpină fie în localitate, fie în dezvoltarea personală și au venit cu proiecte și idei de soluționare a acestora. La final, au fost completate și trimise 24 de proiecte, care vor „lupta” pentru a-și accelera dezvoltarea și creșterea acestuia.

Beneficiarii vor putea să lucreze mai mult la proiecte și în timpul Exchange CAMP-urilor, care vor avea loc:

Chișinău – 31 octombrie-1 noiembrie. Vor participa echipele din Soroca și Grigoriopol

Ungheni – 2-3 noiembrie. Va aduna tinerii din Fălești, Chișinău și din localitate.