(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Târgul Mierii la Câmpina, oraș înfrățit cu Cimișlia

19-02-2018, 09:37

În data de 16 -18 februarie, la Câmpina, România, oraș înfrățit cu Cimișlia, s-a desfășurat cea de-a XIII-a ediție a Târgului Mierii, organizatori fiind reprezentanți ai Asociației Apicole "Valea Prahovei" și administrația publică locală. Invitați de oanoare au fost șeful delegației apicultorilor din Cimișlia, Republica Moldova - Alexandru Stirbeț, subsecretarul de stat din Ministerul Agriculturii - Maricel Dima, senatorul de Prahova - Emanoil Savin, precum și primarul comunei Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu.

Peste 100 de apicultori din întreaga țară, dar și de peste Prut, producători individuali sau firme de profil, au fost la Câmpina pentru a-și prezenta și vinde produsele, printre care și doi apicultori din orașul Cimișlia: Gheorghe Balan și Pavel Caruș.  Totodată,  Mierea "ZUMZET" de la Cimișlia, la sortimentul salcâm, a obținut locul II în cadrul Concursului „Cea mai bună miere”. 2018 -  Anul Centenarului Unirii, este al treilea an consecutiv cînd participă o delegație de apicultori din Cimișlia.

Stimați colegi și frați de peste Prut, vă mulțumim pentru posibilitatea pe care o acordați de fiecare dată apicultorilor cimișlieni, de a se promova și de a stabili noi relații de colaborare. Vă suntem recunoscători pentru tot suportul și sprijinul pe care îl oferiți cu mult drag. 

 

  

/