(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

A V E R T I S M E N T

03-12-2019, 11:43

   Stimați cetățeni, la sfârșitul lunii noiembrie au început lucrările de tăiere a vegetației forestiere de pe ternurile din fondul forestier al orașului Cimișlia. Astfel, s-a depistat că se taie ilegal fâșiile forestiere, totodată deținem informația precum că cei care taie copacii, mai și vând lemne pentru foc.
Vă avertizăm că primarul Sergiu Andronachi împreună cu inspectorii pentru Protecția Mediului, vor efectua razii în orele nocturne. Cei care vor fi prinşi cu lemne furate se pot alege cu amenzi usturătoare. Dacă cunoașteți informații despre caz, vă rugăm să apelați la telefonul de încredere al primarului: 0241 2 21 87.
  Stimați cetățeni, facem un apel către dumneavoastră să nu recurgeți la fapte ce contravin legislației Republicii Moldova, doar împreună putem construi un oraș modern, civilizat și dezvoltat.
Masă lemnoasă obținută în urma tăierii va fi repartizată persoanelor cu nevoi speciale, veteranilor de război, familiilor social vulnerabile, etc. Deci, se fură de la cei mai triști ca noi.
Vă îndemnăm la fapte bune!