(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Activităţi de voluntariat în oraşul Cimişlia

04-10-2017, 11:56

În perioada 2 - 8 octombrie 2017 se desfășoară Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2017 ”Hai în gașca voluntarilor”, ediția a XI-a, cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel republican. Pe parcursul acestei săptămâni, autoritățile publice, instituțiile publice, organizațiile societății civile și grupurile de inițiativă, în parteneriat cu mass-media, business-ul, persoane publice etc. realizează campanii de sensibilizare, dezbateri pe tema voluntariatului, acțiuni de caritate, salubrizare, șezători, instruiri etc. În acest context, ținând cont de importanța și amploarea Săptămânii Naționale a Voluntariatului, Primăria Cimişlia vă invită să participați la acest frumos eveniment.Printre primele activităţi organizate de către voluntarii cimişlieni se numără:

  1. Efectuarea unei vizite a copiilor de la L. T. ION CREANGĂ la Azilul de Bătrîni din oraş, copiii au organizat un mic concert cu voie bună şi multă dispoziţie pentru persoanele în etate de la Azil.
  2. O altă acţiune a voluntarilor cimişlieni a fost traversarea pe biciclete a oraşului cu scopul de a informa şi mobiliza locuitorii la salubrizarea oraşului în perioada anotimpului de toamnă.

În continuare avem un mesaj către toţi cei care au dorinţa să se implice în alte activităţi de voluntariat pentru a avea o societatea mai sănătoasă, Vă AŞTEPTĂM la noi, la primăria Cimişlia. 

Informaţii suplimentare şi suport necesar la tel. 0241 2 41 46, pesoană de contact Ion Alexandreanu, specialist TINERET ŞI SPORT.