(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Ajutor financiar pentru tinerii înrolați în serviciul militar

21-11-2019, 12:44

  Astăzi, 21 noiembrie, curent, în sala de ședințe a primăriei or. Cimișlia, a avut loc o întîlnire cu părinții tinerilor, care au fost de curând înrolați în serviciul militar.
  La eveniment au fost prezenți primarul, Sergiu Andronachi, viceprimarul, Sergiu Virlan, șeful Secției adminstrativ - militare Cimișlia, Gheorghe Dones, specialistul în recrutare, Elena Gromațchi și părinții tinerilor înrolați în serviciul militar.
  În cadrul acestei întîlniri, conducerea administrației publice locale a felicitat și încurajat părinții, dar totodată au manifestat și deschiderea pentru orice suport necesar pe viitor.


  De fiecare dată, primăria Cimișlia susține și vine cu un ajutor material pentru recruți, astfel, la finalul discuției au fost oferite pachete cu produse de igienă, în sumă de 300 lei, conform dispoziției primarului cu privire la încorporarea de toamnă 2019.

Potrivit legislaţiei naţionale, încorporarea tinerilor în serviciul militar în termen se desfăşoară de 2 ori pe an, iar durata stagiului militar în Forţele Armate este de 12 luni.