(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Ambasadorul SUA în Moldova, Dereck J. Hogan a fost în vizită la Cimișlia

30-12-2019, 18:17

În data de 27 decembrie 2019, orașul Cimișlia a fost onorat de prezența Excelenței Sale, domnului Ambasador al SUA în Moldova, Dereck J. Hogan, care a efectuat o vizită la Cimișlia. În context, primarul Sergiu Andronachi și Ambasadorul Hogan au avut o întrevedere de lucru, care s-a axat pe prioritățile de dezvoltare ale orașului Cimișlia, cât și pe identificarea domeniilor de colaborare pe viitor.

Primarul Sergiu Andronachi, a ținut să reitereze mulțumirea față de poporul american pentru tot sprijinul acordat cimișlienilor și pentru numeroasele proiecte implimetate la Cimișlia: Unitatea de Pompieri și Salvatori Cimișlia; proiectul USAID de susținere a Autorităților Locale din Moldova: procurarea unui excavator pentru Î.M. Servicii Publice Cimișlia, crearea site-ului primăriei, dezvoltarea profesională a specialiștilor, Tabăra de vară “Oina și Baseball origini comune”, numeroasele activități organizate de către voluntarii de la Corpul Păcii, etc.

De asemenea, ținem să menționăm că la momentul actual primăria Cimișlia este partener în cadrul Programului Comunitatea Mea, finanțat de USAID și implimentat de IREX Moldova, care are ca scop de a susține autoritățile publice locale în efortul lor de a asigura o guvernare eficientă, transparentă și responsabilă față de cetățeni.

Întâlnirea cu Ambasadorul SUA în Moldova, Dereck J.Hogan, a fost una productivă, iar administrația primăriei Cimișlia este deschisă și pe viitor pentru o colaborare de succes.

 

/