(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Anunț pentru TINERI!!! URGENT!

18-07-2018, 08:32

Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) este în căutarea a 4 tineri/tinere pentru a-i delega sa participe la Conferința Internaționala a CORLEAP (Conferința Autorităților Locale și Regionale a Parteneriatului Estic) la Kiev pe 23-24 septembrie 2018.

Principalul subiect și scopul evenimentului este de a sensibiliza tinerii cu privire la puterea de informare și dezinformare prin exerciții practice legate de funcționarea autorităților locale și regionale și probleme importante pentru tineri, cum ar fi abordarea șomajului în rândul tinerilor și sprijinirea tinerilor antreprenori.

Toate cheltuielile de deplasare, cazare și alimentare sunt suportate de DG NEAR (Directoratul General pentru Negocieri privind vecinătatea și extinderea Uniunii Europene).

Astfel sunt căutați 4 tineri/tinere care:

- Cunosc bine limba Engleză;

- Au vârsta între 18-30 ani;

- sunt studenți la: informatică / TIC / electronică, științe politice / relații internaționale, limbă și literatură engleză, drept, etc.

- si/sau fac parte din organizațiile de tineret a societății civile;

- Sunt interesați de funcționarea autorităților locale și regionale și probleme importante pentru tineri, cum ar fi abordarea șomajului în rândul tinerilor și sprijinirea tinerilor antreprenori.

Tinerii/tinerele ce întrunesc condițiile de mai sus și doresc să participe la acest eveniment sunt rugați să transmită un scurt CV si o scrisoare de motivație la adresa de e-mail: info@calm.md sau irina.luncasu@calm.md până la finele zilei de 23 iulie 2018.

Persoana de contact Irina Luncașu, 079588442.

Cu respect,
Secretariatul CALM