(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Apel pentru finanțare prin granturi (RFA) nr. MoldHVAA_RFA_003

06-07-2017, 14:42

USAID Agricultura Performantă în Moldova

Apel pentru finanțare prin granturi (RFA) nr. MoldHVAA_RFA_003

Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă)

Data lansării: 03 iulie, 2017

Data încheierii: 03 august, 2017

Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (în continuare „Proiect” și/sau APM) finanțat de USAID și implementat de Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de granturi în vederea creării unui sistem de producere a materialului săditor viticol de categoria biologică „Certificat”  pentru producerea strugurilor de masă. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la granturile acordate în cadrul contractelor și politicile interne ale APM de gestionare a granturilor.

Proiectul va organiza un workshop de pre-aplicare la 13 iulie, 2017 în cadrul sediului APM, str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova, între 11:00 și 13:00. Acest workshop va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicație. Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate definite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest workshop sunt obligați să-și confirme participarea expediind numele participantului și denumirea organizației la grants@moldovaagro.com până la 11 iulie, 2017. De la fiecare organizație doar o persoană poate participa la workshop. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are nevoi speciale pentru a accesa facilitățile workshop-ului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi confirmarea prezenței în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea solicitării.

Mai multe detalii le găsiți în apelul MoldHVAA_RFA_003 care poate fi accesat aici:

https://drive.google.com/open?id=0BzazNP4kCiU5M1cwWXJKcnhKdDA  

Toate întrebările cu privire la acest Apel le adresați la grants@moldovaagro.com. Echipa APM va răspunde în decurs de 5 zile lucrătoare.

USAID Agricultura Performantă în Moldova Apel pentru finanțare prin granturi (RFA) nr. MoldHVAA_RFA_003 Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă) Data lansării: 03 iulie, 2017 Data încheierii: 03 august, 2017 Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (în continuare „Proiect” și/sau APM) finanțat de USAID și implementat de Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de granturi în vederea creării unui sistem de producere a materialului săditor viticol de categoria biologică „Certificat”  pentru producerea strugurilor de masă. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la granturile acordate în cadrul contractelor și politicile interne ale APM de gestionare a granturilor. Proiectul va organiza un workshop de pre-aplicare la 13 iulie, 2017 în cadrul sediului APM, str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova, între 11:00 și 13:00. Acest workshop va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicație. Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate definite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest workshop sunt obligați să-și confirme participarea expediind numele participantului și denumirea organizației la grants@moldovaagro.com până la 11 iulie, 2017. De la fiecare organizație doar o persoană poate participa la workshop. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are nevoi speciale pentru a accesa facilitățile workshop-ului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi confirmarea prezenței în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea solicitării. Mai multe detalii le găsiți în apelul MoldHVAA_RFA_003 care poate fi accesat aici: https://drive.google.com/open?id=0BzazNP4kCiU5M1cwWXJKcnhKdDA   Toate întrebările cu privire la acest Apel le adresați la grants@moldovaagro.com. Echipa APM va răspunde în decurs de 5 zile lucrătoare.

sursa: www.civic.md