(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Câmpina s-a înfrățit cu Cimișlia

Câmpina s-a înfrățit cu Cimișlia

27-03-2015, 08:55

Acordul de înfrățire dintre municipiul Câmpina din România și orașul Cimișlia  a fost semnat pe 26 martie, la Câmpina. Ceremonia a avut loc la începutul ședinței de consiliu, prilej cu care primarul Horia Tiseanu i-a dăruit primarului Gheorghe Răileanu cheia orașului.

Relațiile dintre cele localități au început în iulie 2013, când Asociația Cultul Eroilor a vizitat Cimișlia, la invitația veteranilor de război. În ultimii doi ani relațiile s-au consolidat, prin vizite reciproce, iar la începutul anului 2015 au fost începute demersurile pentru înfrățire.

Delegația din Cimișlia, formată din primarul și doi consilieri locali, a fost invitată la ședința de consiliu, primarul Gheorghe Răileanu având chiar rezervat un loc la masă. Cei doi primari au semnat acordul de înfrățire și au declarat că vor să colaboreze în domeniul economic, cultural și turistic. ”Avem multe gânduri, idei de implementat împreună cu dumneavoastră. Vrem să cunoaștem cât mai multe despre Câmpina, să învățăm de la voi și începem prin a asista la această ședință de consiliu, să vedem cum sunt făcute proiectele de hotărâre, cum decurge discuția. Vrem să colaborăm bine și cu folos” - a declarat primarul din Cimișlia.
Horia Tiseanu a vorbit despre consolidarea relațiilor economice și de afaceri dintre cele două localități: ”Eu mizez pe promovarea produselor specifice fiecărei localități, să ne expunem produsele la târguri, festivaluri, să ne ajutăm reciproc să ne dezvoltăm”.

sursa:

http://www.expresuldeprahova.ro/ne-am-infratit-cu-cimislia_a0001401.htm

http://www.phalert.ro/acord-campina-s-a-infratit-cu-cimislia/

http://www.campinaph.ro/2015/03/primarii-din-campina-si-cimislia-au-semnat-acordul-de-infratire-si-cooperare-intre-cele-doua-localitati.html

/