(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Caravana Salvatorilor și Pompierilor a ajuns pentru prima dată la Cimișlia în seara de Crăciun pe stil nou

26-12-2019, 11:45

În data de 25 decembrie 2019, orașul Cimișlia a fost în plină sărbătoare, Caravana Pompierilor a ajuns la copiii din Cimișlia.  O coloană de peste 10 autospeciale de intervenție a pompierilor decorate cu sute de luminițe și diverse figurine  au bucurat ochii spectatorilor.

Micuții ajunși la marea sărbătoare au participat și la un concurs interactiv: Întrebare/Răspuns, astfel, cine a răspuns corect la întrebări, au fost premiați cu suprize din partea pompierilor. Totodată, au fost oferite și peste 400 de cadouri dulci tuturor copiilor, acestea au fost procurate de către primăria Cimișlia și Consiliul raional Cimișlia.

Startul sărbătorii a fost dat de către președintele raionului Cimișlia, Mihai Olărescu, care  a felicitat cetățenii cu sărbătorile de iarnă, și a transmis și un salut din partea primarului orașului Cimișlia, Sergiu Andronachi, care a fost plecat într-o deplasare oficială în România.

La eveniment a fost prezent și Șeful IGSU, Mihai Harabagiu, care a salutat mulțimea și a menționat că această acțiune are menirea de a arăta meseria de salvator și pompier într-un alt format decât cel de intervenție, dar și de a preveni riscurile şi a disemina regulile de apărare împotriva incendiilor în perioada sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, pompierii au venit și cu un set de cadouri pentru toate instituțiile de învățământ din raionul Cimișlia.

Primarul orașului Cimișlia, Sergiu Andronachi, aduce sincere mulțumiri tuturor care au participat la organizarea și desfășurarea evenimentului "Caravana de Crăciun a Pompierilor la Cimișlia".
Edilul reiterează îndeosebi mulțumiri Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, Consiliului raional Cimișlia, Inspectoratului de Poliție Cimișlia, și celor care au participat la spectacolul cultural. A fost o seară plină de magie la Cimișlia, iar totul ce se face, se face pentru cetățeni!

Vă promitem că vom ține cont de părerile Dumneavoastră, și pe viitor vom încerca să organizăm evenimente și mai frumoase.

Foto/ video: https://www.facebook.com/primaria.cimislia/