(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Ceremonia oficială de finalizare a Proiectului finanțat de Guvernul Japoniei

Ceremonia  oficială de finalizare a Proiectului finanțat de Guvernul Japoniei

02-09-2015, 19:51

2 septembrie 2015 – zi importantă pentru orașul Cimișlia. La grădinița Făt-Frumos a fost organizată ceremonia oficială de finalizare a proiectului de îmbunătăţire a mediului educaţional al instituţiilor municipale de învăţământ din Cimişlia.

Prin programul KUSANONE, Guvernul Japoniei a oferit asistență financiară în valoare de 120 640  dolari pentru instalarea geamurilor şi uşilor din PVC pentru grădiniţele "Făt-Frumos", "Ghiocel", "Foişor", "Viorica" şi Liceul Teoretic "Al. Puşkin" din Cimişlia.

În cadrul ceremoniei, Dl. Taro KIMURA, consilier special al Primului Ministrului Japoniei a înmînat primarului Gheorghe Răileanu catalogul echipamentelor oferite celor 5 instituții de învătămînt școlar și preșcolar.

Copiii grădiniței Făt-Frumos au prezentat un mic concert, iar şeful delegației japoneze a prezentat un complex de exerciții pentru gimnastică recreativă tradiţională.

Ținem să mulțumim Guvernului Japoniei pentru asistența oferită în special copiilor (652), părinților (1304), pedagogilor (54) – ca beneficiari direcți ai acestui proiect. Aceasta va permite desfășurarea activităților educaționale în condiții mai confortabile și eficiente pentru viitoarea generație.

/