(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Concursul Vocea Cimișliei a desemnat câștigătorii

05-03-2019, 08:30

În data de 02 martie 2019, la Cimișlia a fost organizat în premieră concursul VOCEA CIMIȘLIEI. La concursul de muzică pop, pop-rock au participat 20 de tineri din raionul Cimișlia, care au interpretat a cîte două cîntece. 

Juriul a fost format din profesori de muzică precum și interpreți a formației RISE BAND: Borodin Valentina, Flis Victoria, Munteanu Veronica, Cociug Victor, Barbas Diana. 

Președintele  juriului, d-na Valentina Borodin, profesoară la Colegiul de muzică "Ștefan Neaga", a desemnat câștigătorii concursului, după cum urmează:

Locul I: Axente Maria, Liceul Teoretic "Mihai Eminescu", clasa X, or. Cimișlia;

Locul II: Danilova Sabrina, Liceul Teoretic "Mihai Eminescu", clasa X, or. Cimișlia;

Locul III: Aramă Daniela, Liceul Teoretic "Mihai Eminescu", clasa X, or. Cimișlia;

Locul III: Plop Maria, Colegiul de Arte Plastice "Al. Plămădeală", mun. Chișinău.

Prezent la eveniment, Florin Berejan, viceprimarul or. Cimișlia, a menționat: „Suntem mândri de acești tineri talentați și apreciem munca titanică depusă pentru această performanță care încântă sufletele noastre. Primăria Cimișlia susține excelența în artă și calitatea în tot ceea ce face, pentru că așa este corect. Bravo, tineri talentați!”

Concursul de interpretare vocală “Vocea Cimișliei” a fost organizat de către Primăria or. Cimișlia în colaborare cu instituțiile culturale din or. Cimișlia. De asemenea menționăm că acest concurs are un statut raional și urmăreşte punerea în valoare şi lansarea celor mai reprezentative talente din raionul Cimișlia. 

Întreaga ediţie a culminat cu un concert extraordinar, susținut de către trupa RISE BAND.

Mai multe fotografii de la eveniment le găsiți pe pagina de facebook a primăriei: primaria Cimislia.