(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Donație de cărți în format electronic și computere la Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" și Biblioteca orășenească din or. Cimișlia

29-06-2017, 12:57

Astăzi, 29 iunie, 2017, Asociația Diplomaților Militari în Rezervă și în Retragere "Alexandru Ioan Cuza", din România, în frunte cu Președintele Dan Niculescu, General de brigadă (r), au făcut o donație de carți în format electronic, cît și două computere de masă pentru Biblioteca orășenească "Mihai Eminescu" și un laptop pentru Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" din orașul Cimișlia. Delegația oficială a fost însoțită de către primarul Gheorghe Răileanu, care a și contribuit la stabilirea unor relații de colaborarea cu Asociația  "Alexandru Ioan Cuza", din România. 

Administrația Publică Locală rămîne în continuare deschisă pentru noi colaborări fructuoase, astfel militarii ne-au promis că vor reveni cu alte propuneri și noi relații de colaborare.

http://www.admrr.com/ - site-ul Asociației Diplomaților Militari în Rezervă și în Retragere "Alexandru Ioan Cuza", din România.