(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

DONEAZĂ PENTRU O CIMIȘLIE CURATĂ

30-07-2020, 16:26

Orașul Cimișlia, și localitățile din componența acesteia (satele Bogdanovca-Veche, Bogdanovca-Nouă și Dimitrovca), sunt afectate de fenomenul apariției și extinderii necontrolate a gunoiștilor spontane neautorizate, cu toate că pe teritoriul localității există și funcționează o Întreprindere Municipală “Servicii Publice Cimișlia”, care prestează serviciul de salubrizare.

Una din cauzele principale ale apariției și dezvoltării acestor gunoiști neautorizate și răspândirea gunoiului de la acestea, creând noi surse de poluare, o reprezintă tehnica depășită și învechită pentru întreţinerea căreia suportăm cheltuieli adiționale, inclusiv pentru repararea periodică a acesteia.

Toate eforturile de a spori calitatea serviciului de evacuare a deșeurilor sunt minimalizate de faptul că utilajul folosit este o autospecială din anul de fabricație 1991 și 2 tractoare din 1988-1989.

În cadrul programului “Diaspora Acasă Reușește DAR 1+3”, ne propunem să procurăm o autospecială nouă și modernă pentru colectarea și transportarea deșeurilor menajere, ce cu siguranță va contribui la dezvoltarea Serviciului de salubrizare și va crea condiţii decente oamenilor care muncesc pentru a avea un oraş curat şi amenajat.

Bugetul total pentru realizarea proiectului este de 925 mii lei, dintre care 100 mii lei, e nevoie de a fi colectați prin contribuțiile localnicilor din Cimișlia și a cimișlienilor plecați peste hotare.

Așadar, nu ne rămâne decât să ne unim forțele pentru a colecta 100 mii lei care fac diferența în achiziționarea unei autospeciale de colectare a deșeurilor în orașul Cimișlia.

Fie că ești acasă sau departe de casă, să contribuim din suflet, împreună, pentru o Cimișlie curată!

Urmăriți-ne și pe pagina de Facebook: Băștinașii orașului Cimișlia.

#Donați pentru o Cimișlie curată! 

DONEAZĂ AICI: https://sprijina.md/campaign/doneaza-pentru-o-cimislie-curata/