(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Forumul Economic Local în Cimișlia

14-06-2017, 10:03

În data de 13 iunie, 2017, ora 15.00, la Restaurantul MOLDOVA, a avut loc întîlnirea oficială dintre APL Cimișlia și oamenii de afaceri din orașul Cimișlia. Tema discuției s-a axat pe mai multe obiective: 

  1.  Situaţia actuală în spaţiu economic local şi ameninţările provocate de această situaţie;

  2.  Proiectele investiţionale strategice şi perspectivele dezvoltării economice ale oraşului nostru;

  3. Colaborarea dintre administraţia publică locală şi mediul de afaceri pentru relansarea orașului Cimișlia.

Evenimentul a fost lansat cu un salut din partea primarului Gheorghe Răileanu și președintelui r-nului Mihai Olărescu. Dumnealor au menționat că dezvoltarea economică a orașului depinde de fiecare, iar pentru a progresa în acest domeniu trebuie să stabilim un plan de acțiuni, care v-a fi implimentat pe parcursul anului 2017.

Această inițiativă ce vine din partea administrației publice locale a avut ca scop motivarea și unirea pentru un efort comun întru dezvoltarea și relansarea economică a localității. Agenții economici s-au manifestat pozitiv față de această inițiativă, au venit cu propuneri pentru a iniția un plan de acțiuni, și s-au implicat activ în discuții. 

La finalul întîlnirii s-a convenit că vor mai urma astfel de întîlniri oficiale, care vor pulsiona implimentarea planului de acțiuni propus.

La forumul local au fost prezenți atît agenții economici, șefii înstituțiilor publice, consilieri orășenești, cît și presa locală.

Evenimentul în imagini îl puteți vizualiza pe pagina de facebook a primăriei:

 https://www.facebook.com/primaria.cimislia/