(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

ÎNCHEIEREA ACTIVITĂȚILOR ARTISTICE EXTRAȘCOLARE ÎN CADRUL PROIECTULUI ,,CREȘTEREA GRADULUI DE CONFORT A POPULAȚIEI PRIN PROMOVAREA TOLERANȚEI ȘI INCLUZIUNII SOCIALE”

20-08-2018, 09:34

În data de 17 august, a fost încheiată activitatea Taberei de Vară, aceasta a luat sfîrșit cu un program artistic prezentat de copiii participanți la proiect. Activitatea face parte din proiectul ,,Creșterea gradului de confort a populației prin promovarea toleranței și incluziunii sociale” implementat de Primăria orașului Cimișlia, cu suportul Solidarity Fund PL, iar ca parteneri civici sunt LDA Moldova și SC ”Bonident” SRL.

În perioada 18 iunie-18 august 2018, animatorii au organizat diverse activități cultural-artistice, lecții și master-classuri, vizite la diverse instituții cum ar fi: Inspectoratul de Poliție, Centrul de Sănătate, Biblioteca, Unitatea de salvatori și pompieri, Fabrica de panificație și cofetărie ș.a.. În cadrul activităților au participat 100 de copii cu vîrsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Activitatea a fost foarte atractivă în rîndul copiilor, numărul participanților la activitățile animatorilor fiind dublu față de cel preconizat.

Organizarea  activităților animatorilor  în parcul ”Scuarul Copilăriei” și Casa de Cultură Cimișlia, a avut ca scop îmbunătățirea interacțiunii sociale.

Totodată, Proiectul în cauză continuă cu alte activități care vor fi implementate în viitorul apropiat și anume: construcția unui teren multifuncțional pentru minifotbal și tenis de câmp în Scuarul copilăriei, prezentarea unei piese de teatru cu tematică socială, și o acțiune de salubrizare a parcului cu plantarea a 100 de copaci.

 

/