(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

INTERVIU DE ANGAJARE LA ALDA

20-02-2017, 14:15

  La data de 20 februarie, 2017 la primăria Cimișlia a avut loc interviul de angajare pentru postul de Delegat ALDA. La acesta au participat membrii comisiei de evaluare: Alexandru Osadci, Manager de proiect, CALM, Sergiu Vîrlan, viceprimar or.Cimișlia și Anastasia Rusu, secretara Consiliului local Cimișlia cît și doamnele prezente prin skype, Antonella Valmorbida, Secretar General, ALDA și Nino Tvaltvadzem, Manager de proiecte, ALDA. De asemenea, vă informăm că la această funcție au candidat două persoane, iar rezultatul final va fi anunțat la sfîrșitul acestei săptămîni. Primarul orașului Cimișlia, Gheorghe RĂILEANU a acordat întregul suport necesar pentru o bună desfășurare a acestui eveniment de amploare pentru orașul Cimișlia. Reamitim că suntem primii din Republica Moldova care în parteneriat cu ALDA la data de 03 martie curent am contribuit la inaugurarea Biroului ALDA în sediul primăriei Cimișlia. 

ALDA - Asociația Europeană pentru Democrație Locală, este dedicat promovării bunei guvernări și a participării cetățenilor la nivel local. ALDA se concentrează pe activități de facilitare a cooperării între autoritățile locale și societatea civilă. 
 
ALDA a fost înființată în anul 1999, la inițiativa Consiliului Europei, să coordoneze și să sprijine rețeaua de Agenții Locale pentru Democrație, care sunt auto-sustenabile, ONG-uri înregistrate la nivel local, care acționează în calitate de promotori ai bunei guvernări și a autonomiei locale. Astăzi, ALDA este astăzi un actor-cheie în domeniul democrației locale, a cetățeniei active, precum și cooperarea dintre autoritățile locale și societatea civilă.
 
ALDA este o organizație bazată pe calitatea de membru întrunind mai mult de 250 de membri (inclusiv autorități locale, asociații ale autorităților locale și a organizațiilor societății civile) care provin de la mai mult de 40 de tari. ALDA este finanțat prin cotizațiile membrilor, precum și finanțarea proiectelor din partea Comisiei Europene, Consiliului Europei, precum și alți donatori publici și privați.  

/