(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Întîlnirea festivă cu ocazia finalizării sponsorizării Centrului Social "Concordia Cimișlia"

04-05-2018, 14:50

Astăzi, 04.05.2018 a avut loc o ședință festivă cu participarea membrilor A.O. "Concordia. Proiecte Sociale", administrația publică locală de nivelul I, beneficiarii Centrului Social, cît și administrația Centrului Raional de Creație a Copiilor și Adolescenților din Cimișlia.

Întîlnirea a avut ca scop totalizarea muncii enorme care s-a efectuat începînd cu anul 2010 pînă în prezent. La momentul actual Primăria Cimișlia a luat în subordine de 100% finanțarea Centrului Social "Concordia Cimișlia". Urmează să se identifice noi parteneriate pentru ca persoanele aflate în dificultate să beneficieze în continuare de acest mic ajutor: un prînz cald. 

Totodată, astăzi, a fost semnat și un contract condiționat prin care A.O. "Concordia. Proiecte Sociale" oferă toate bunurile primăriei Cimișlia, cu scop de a fi folosite minim trei ani în această cauză nobilă de a ajuta persoanele aflate în dificultate.

Florin Berejan, viceprimarul or. Cimișlia a menționat că administrația publică locală aduce sincere mulțumiri pentru colaborarea frumoasă de 8 ani de zile, și a dat asigurări că se vor depune eforturi majore pentru durabilitatea acestui proiect. Cu această ocazie a fost îmînată și o diplomă de merit semnată de primarul de Cimișlia, Gheorghe Răileanu. 

Un moment emoționant a venit din partea copiilor cu nevoi speciale de la Centrul de Creație a Copiilor și Adolescenților, care se alimentează zilnic la Centrul Social "Concordia Cimișlia", aceștia au oferit în dar cadouri confecționate manual de ei, iar doamna Cristina Arabadji, Directorul Centrului de Creație a oferit o diplomă de mulțumire, și a ținut să reitereze importanța unui asemenea Centru Social în orașul Cimișlia.

 

/