(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Investiții considerabile pentru Grădinițele de copii din Cimișlia

05-07-2018, 17:48

În urma licitațiilor executate de Primăria Cimișlia au fost desemnați și antreprenorii care vor efectua lucrările de construcții la instituțiile de învățămînt preșcolar din orașul Cimișlia, astfel, la momentul actual lucrările au început concomitent la toate grădinițele pentru a finaliza în timp utilla  pînă la reîntoarcerea copiilor din vacanța de vară. Vă informăm, că la grădinița "Viorica" în această vară va fi schimbat acoperișul. Conform devizului de cheltuieli, aici sunt alocate peste 200 mii lei din partea primăriei Cimișlia.
De asemenea, la grădinița "Ghiocel" sunt în plină desfășurare lucrările de instalare a pavajului. La instalarea a circa 500 de metri pătrați de pavaj primăria Cimișlia a alocat peste 115 mii lei. Iar pentru reparația sălii festive la grădinița "Rîndunica" sunt alocați 86 mii lei, reparația pireului și pragului grădiniței "Foișor", 190 mii lei, reparația bucătăriei și a depozitului de la Grădinița "Făt-Frumos", 240 mii lei, iar pentru trotuarul de acces la grădinița "Scufița-Roșie", 76 mii lei. În total, pentru reparația celor 6 grădinițe, Primăria Cimișlia, a alocat peste 900 mii lei.
Astăzi, 5 iunie, viceprimarul Sergiu Vîrlan, specialistul în construcții, Alexandru Știrbeț și Rita Sandu, arhitect - șef, au efectuat vizite de lucru pentru verificarea executării lucrărilor.
Televiziunea locală: MediaTV a relizat și un reportaj:
https://mediatv.md/cimislia-gradinitele-din-oras-in-reparatie/

Mai multe fotografii le puteți viziualiza accesînd pagina de facebook a primăriei: 

https://www.facebook.com/primaria.cimislia/
Vă reamintim, că administrația Primăriei Cimișlia continuă să depună eforturile necesare pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a orașului Cimișlia.