(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Investițiile de la Grădinița "Făt-Frumos"

18-01-2018, 08:27

La începutul lunii ianuarie, 2018 o grupă nouă de la Grădinița Făt-Frumos și-a deschis iarăși ușile pentru copiii din Cimișlia. Vă informăm că au fost finalizate lucrările de reparație capitală  a încăperilor pentru a redeschide o nouă grupă de copii, au fost aprobate statele de personal pentru aceasta și în luna ianuarie 2018 au început activitatea. Lucrările au fost efectuate calitativ, costul total al lucrărilor a constituit suma de 320000  lei, și au fost executate de către  S.R.L. ALEXDAN. De asemenea,  a fost pusă în funcțiune cazangeria care funcționează pe bază de pelete, ca alternativă a fost pregătită și cazangeria care funcționează pe bază de gaze naturale (în caz de necesitate). S-a planificat și reparația  a 6( șase) pavilioane de joacă  și pavarea a 2 (două) pavilioane de joacă pentru copii, costul lucrărilor fiind de 144000lei, practic executarea lucrărilor sunt spre final. La primăvară copiii se vor juca liniștit și vesel în curtea grădiniței. 

Astfel, în data de 17 ianuarie, primarul Gheorghe RĂILEANU, viceprimarul Sergiu VÎRLAN și specialistul în construcții Alexandru ȘTIRBEȚ au efectuat o vizită de lucru pentru verificarea tuturor lucrărilor finalizate și monitorizarea funcționării noii cazangerii.

Ținem să aducem mulțumiri deosebite doamnei director, Liliana Nicuță și întregului colectiv de la instituția preșcolară "Făt-Frumos" pentru implicarea majoră de care au dat dovadă în executarea tuturor lucrărilor realizate la această instituție. Succesul și confortul copiilor în mod direct depinde de un management calitativ și eficient, vă mulțumim!

Totodată, instituția este aprovizionată cu biocompustibil pentru tot sezonul rece 2017-2018 și dotată cu tot necesarul pentru buna activitate pe întreg ciclu de instruire. În grădiniță activează 9(nouă) grupe  cu un număr de 255 copii. 

Reamintim, că în data de 1 septembrie, 2015 au mai fost deschise 2(două) grupe de copii, cu suportul financiar de la Guvernului României.

                                                                                    

/