(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Mesaj de felicitare: 24 de ani de la războiul de pe Nistru

Mesaj de felicitare: 24 de ani de la  războiul de pe Nistru

02-03-2016, 12:39

 

Astăzi e o zi importantă în calendar, este o zi dureroasă pentru fiecare cetățean al acestei țări. Se împlinesc 24 de ani de la declanșarea conflictului armat pentru apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei Republicii Moldova.

Pe această cale stimați participați și rudele cărora au căzut pe cîmpul de luptă, țin să vă reamintesc  că această zi nu este uitată, este comemorată. NU trebuie să ascundem sau să diminuăm imporanța acestui eveniment fiindcă odată cu el multe lacrimi au fost vărsate și nu doar. Războiul de pe Nistru din 1992 a adus multă jale pe meleagurile noastre, iar consecințele sunt vizibile și astăzi.

Colectivul Primăriei oraşului Cimișlia împreună cu consilierii orășenești  se închină în fața militarilor care au demonstrat vitejie și patriotism la linia de apărare.

Să le fie țărîna ușoară celor care au căzut pe cîmpul de luptă, iar veteranilor conflictului armat pentru apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei Republicii Moldova le dorim multă sănătate şi îndemnul de a insufla tinerei generații  patrimotismul de care au dat dovadă în 1992.

Gheorghe RĂILEANU

Primarul orașului Cimișlia