(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Mesaj de felicitare cu ocazia începerii unui nou an de studii

03-09-2018, 08:46

Stimați Profesori, educatori, elevi și părinți, Primăria Cimișlia în frunte cu Primarul Gheorghe Răileanu, Vă adresează cele mai frumoase felicitări cu ocazia începerii unui nou an de studii – 3 septembrie. Această zi are o însemnătate deosebită, deoarece nu reprezintă doar începerea unui nou an școlar, ci mai mult ca atât, marchează o nouă etapă în viața fiecărui elev, student și chiar profesor.
Nelson Mandela afirma că: „Educația este cea mai puternică armă ce poate fi folosită pentru a schimba lumea.” , schimbarea spre mai bine a Țării noastre, pe care ne-o dorim cu toții, începe în școală, prin educarea tinerilor în spiritul valorile fundamentale ale societății: muncă, integritate, corectitudine, onestitate. Acestea sunt valorile pe care școala poate să construiască o societate sănătoasă cu oameni de succes.
În acest context stimați Profesori, educatori, elevi și părinți, încă o dată, Vă urăm un an bogat în realizări frumoase, succes în atingerea obiectivelor trasate și desigur note cât mai mari pentru elevi și cele mai înalte aprecieri pentru profesori și părinți.