(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală

01-02-2018, 09:50

Stimați consilieri și lucrători din administrația publică locală.

La 1 februarie 2018, deja al 6-lea an consecutiv, marchăm Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală, instituită la inițiativa reprezentanților APL pentru recunoașterea importanței și valorii activității autorităților administrației publice locale în asigurarea autonomiei locale în procesul edificării unui stat democratic și prosper. 
Fie ca această zi de sărbătoare să vă furnizeze un nou suflu mobilizator de energie, creativitate, idei și obiective mărețe, pe care să le valorificați cu succes în munca zilnică. 

Cu ocazia acestei sărbători, vă urez  sănătate și prosperitate, îndemnîndu-vă să fiți și în continuare la fel de activi, cu spirit de inițiativă și responsabili în prestarea serviciilor publice de calitate. Țin să-mi exprim întreaga gratitudine pentru înțelegere și susținere, pentru munca pe care o realizați, pentru devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi. Lipsa resurselor financiare suficiente, numărul mare de probleme nu sunt un impediment, dimpotrivă ne motivează și mai mult pentru a atrage noi investiții întru asigurarea stabilității sociale și economice a orașului, spre binele cimișlienilor.

Cu respect,

Primar de Cimișlia,

Gheorghe RĂILEANU