(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

INVITAȚI SPECIALI la Parada Florilor din Cimișlia, 2018

23-04-2018, 13:49

Administraţia raionului Cimişlia a organizat a V-a ediţie a Expoziţiei-târg „Parada Florilor”. Evenimentul a avut loc, pe data de 22 aprilie, în Piaţa Centrală a oraşului.

Potrivit surselor din cadrul Consiliului raional Cimişlia, expoziţia cu vînzare de fiecare dată are scopul să promoveze creşterea florilor, arbuştilor şi pomilor decorativi, producerea materialului semincer, contribuind la dezvoltarea floriculturii atît în regiunea de sud, cît şi în întreaga ţară.

Menționăm că orașul Cimișlia a fost onorat și cu invitați speciali din România, primarul de Tășnad, Grieb Csaba-Francisc. Dumnealui a rămas profund flatat de pregătirea cu succes a sărbătorii florilor la Cimișlia și are speranța la dezvoltarea relațiilor de colaborare a orașelor Tășnad și Cimișlia.

Agenda evenimentului a prevăzut vernisaje tematice, expoziţii de gastronomie pe bază de flori, de artizanat şi textile cu ornament floral, concursuri, un atelier de lucru privind îngrijirea florilor etc.
La eveniment au participat 11 raioane și peste 35 de producători de flori din întreaga țară. 

De asemenea, menționăm că în data de 23 aprilie, la primele ore ale dimineții colectivul primăriei Cimișlia a avut o întrunire oficială cu primarul de Tășnad, România, la care s-au discutat posibilitățile de dezvoltare comună, și totodată, primarul de Cimișlia, Gheorghe Răileanu a organizat pentru delegația oficială o excursie la instituțiile de invățămînt din localitate.

Foto de la eveniment:

 

 

 

/