(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Primăria Cimișlia lansează un nou proces de consultarea publică! PĂREREA TA CONTEAZĂ!

05-02-2019, 15:23

Primăria orașului Cimișlia lansează procesul de consultare publică a  proiectelor de decizie privind aprobarea Programului de Revitalizare Urbană a  orașului Cimișlia pentru anul 2019-2021 și a  Planului de Dezvoltare Economică Locală 2019-2020.

Programul de Revitalizare Urbană (PRU) a orașului Cimișlia este un document de planificare strategică prin care primăria Cimișlia urmărește scoaterea din situația de criză a celei mai degradate zone din oraș. Scopul Programului de Revitalizare Urbană a or. Cimișlia reprezintă sporirea calității vieții locuitorilor din zona de revitalizare, prin implicare și asociere comunitară și reabilitarea elementelor de infrastructură urbană.

Planul de Dezvoltare Economică Locală a fost elaborat  în concordanță cu Strategia locală de dezvoltare socio-economică integrată a orașului Cimișlia pentru anii 2015-2020. La elaborarea acestui document s-a ținut cont de obiectivele de dezvoltare stabilite deja în diverse documente elaborate la nivel raional, regional și național și s-a luat în considerare totalitatea condițiilor și factorilor interni și externi care influențează sau pot să influențeze dezvoltarea orașului.

Audierile publice a proiectelor de decizie se vor desfășura în data de 15 februarie 2019, ora:14.00, în Sala de ședințe a Primăriei orașului Cimișlia.

Propunerile privind proiectele de decizie le puteți expedia până în data de 26 februarie 2019, specialistului în atragerea investițiilor și scrierea proiectelor Vasile Sidor, la adresa  de e-mail: proiecte@cimislia.md, la numărul de telefon 0 (241) 2 4146 sau la adresa B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt, 14, primăria Cimișlia.

Mai jos accesați documentele cu privire la consultarea publică:

http://cimislia.md/ro/page/transparenta/consultari-publice/dezbateri-publice