(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Primarul din Cimişlia, singura oficialitate prezentă la "Serbările Toamnei", care a purtat la rever simbolul Centenarului

17-09-2018, 10:33

Și acest an o delegație de la primăria Cimișlia a fost invitată oficial la Festivalul "Serbările Toamnei", care a avut loc sâmbătă, 15 septembrie, la Câmpina, România. Acest eveniment s-a desfăşurat sub semnul Centenarului Marii Uniri. De altfel, aproape toţi cei care au vorbit la deschiderea oficială a festivalului au făcut referire la acest eveniment, la Anul Centenarului, dar o singură persoană a purtat pe piept, cu mare mândrie, o insignă cu însemnele Centenarului - primarul oraşului Cimişlia, din Republica Moldova, Gheorghe Răileanu. 

Pe o scenă pe care se aflau un ministru și mai mulți reprezentanți ai administrației locale și județene, singura oficialitate care avea la rever simbolul Centenarului a fost un basarabean, lucru remarcat și de primarul Câmpinei, Horia Tiseanu. O adevărată lecție dată de primarul din Cimișlia politicienilor ROMÂNI! 
Gheorghe Răileanu, primar de Cimișlia, a fost prezent la Câmpina de mai multe ori, cu diverse ocazii, orașul Cimișlia fiind înfrățit cu municipiul Câmpina din anul 2015. De fiecare dată când a fost invitat să ia cuvântul, Gheorghe Răileanu a vorbit despre visul multor români de dincolo și dincoace de Prut, acela de unire a fraților din Basarabia și Țara Mamă.

Sursa:http://campinatv.ro/News/Article/6d64e270-f897-42ca-976f-36c8320cfb6f_primarul-din-cimislia-singura-oficialitate-prezenta-la-serbarile-toamnei-care-a-purtat-la-rever-simbolul-centenarului