(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Primarul orașului Cimișlia, Gheorghe Răileanu a lansat un APEL DE SUSȚINERE

22-08-2018, 18:20

 

Vă reamintim, stimați prieteni!

După cum cunoașteți, în orașul Cimișlia anual se desfășoară o tabără internațională de creație (pictură) a artiștilor plastici. În rezultat orașul a devenit posesorul a unei colecții mari de tablouri valoroase cu autori din țară și de peste hotare. Și în anul curent tabăra de pictură a activat în intervalul 12-19 august. 
Anul acesta am primit o propunere să organizăm în oraș, în intervalul de timp 12-26 august și o tabără internațională de sculptură cu devizul de cheltuieli estimat la minimum 173,0 mii lei, la care să fie invitați 7 sculptori. Asemenea tabere se organizează anual în mai multe orașe din republică și fiecare sculptor se angagează să execute și să lase gazdei cîte o sculptură din piatră ori lemn. Sculpturile executate și amplasate reușit, în corespundere cu solicitările noastre, vor da orașului un nou aspect și imagine.
La moment, sculptorii sunt în proces de creație. 
Mă adresez către cetățenii orașului, către diasporă și către cei plecați temporar la lucru peste hotare, către prietenii orașului Cimișlia să contribuim financiar la organizarea primei ediții a taberei internaționale de creație a sculptorilor în orașul nostru.

Pentru doritorii de a contribui cu donație, prezint datele bancare, contul la care urmează să fie făcut transferul de bani:
IBAN: MD61TRPDAZ144114A09487AA
Banca: MF-TR Sud
Adresa băncii: or. Comrat
Cod: TREZMD2X
Cod fiscal 1006601000037

Cu drag și speranța că reușim,

Primar Gheorghe Răileanu

/