(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Revitalizarea orașului Cimișlia este în plină desfășurare

04-12-2019, 15:39

   Astăzi, orașul Cimișlia a fost vizitat de o delegație oficială de la Ministerul Fondurilor pentru Dezvoltare și Politicilor Regionale din Polonia, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului a Republicii Moldova, Ambasada Poloniei și Solidarity Fund PL in Moldova.
Scopul vizitei a fost deschiderea terenului de joacă și fitness din zona de revitalizare ȘP, cât și monitorizarea proiectului de revitalizare urbană din orașul Cimișlia, implimentat în anul 2018, de primăria Cimișlia, cu suportul Guvernului Poloniei, Polish Aid.
   Primarul Sergiu Andronachi împreună cu oficialii au tăiat panglica de deschidere a terenului de joacă și fitness din zona de revitalizare ȘP, de asemenea a prezentat terenul sportiv de minifotbal din Parcul "Scuarul Copilăriei", și totodată au fost vizitate terenurile de joacă de la Grădinița "Rândunica", un proiect mai vechi, realizat sub egida primarului Sergiu Andronachi, finanțat de Ambasada Poloniei în Moldova.


Edilul a reiterat mulțumirea față de finanțatori, cât și față de toți cetățenii care au manifestat receptivitate, implicare și deschidere la realizarea acestor proiecte.
La eveniment au mai fost prezenți locuitorii zonei de revitalizare, consilieri orășenești, directorul Școlii Profesionale Cimișlia și reprezentantul ADR Sud.