(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Scrisoare de MULȚUMIRE

14-11-2018, 14:35

Primarul oraşului Cimișlia, în numele comisiei de organizare, a preşedintelui acesteia, viceprimarul Florin Berejan şi a Consiliului Local Cimișlia, mulţumeşte tuturor celor care au sprijinit, cu sfatul şi mai ales cu fapta, organizarea şi desfăşurarea ediţiei a II-a, a Iarmarocului de ovine și caprine “Mioriță Laie-Bucălaie”, desfăşurat în perioada 10-11 noimebrie 2018, începând, cu Institutul Științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară, Poliţiei, și celorlalte insituții publice care au contribuit și s-au oferit de a fi parteneri: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Consiliului raional Cimișlia, cît și organizatorilor: Federația Națională de Creștere a Ovinelor și Caprinelor din Moldova.

Mulţumiri pentru eforturile şi implicarea personalului Primăriei oraşului Cimișlia, din aparatul propriu şi activităţile subordonate, care au asigurat buna desfăşurare a tuturor activităţilor din program, completate eficient prin sprijinul personalului Casei de Cultură şi cu implicarea colectivului radio ,,Media TV” Cimișlia și partenerului media general Agro TV Moldova, respectiv și ansamblurilor participante la manifestăre.

Mulţumiri adresez şi membrilor juriului care au nominalizat cele mai frumoase animale în cadrul concursurilor organizate. Arbitrilor care au arbitrat concursurile sportive.

Mulțumiri deosebite adresez domnului Sergiu Frangulea, președintele Federației Sportive Cronos din Bârlad, România și domnului Vasile Onică, președintele Federației Sportive de Oină din Republica Moldova, care au contribuit la organizarea turneului Cupa orașului Cimișlia la OINĂ, mulțumiri echipelor care au participat la promovarea jocului de OINĂ la Cimișlia.

Mulțumim tuturor oierilor, meșterilor populari și agenților economici care nemijlocit au pus umărul la desfășurarea acestui eveniment de amploare în localitatea noastră.

Dacă Dvs., stimaţi cetăţeni, aţi fost mulţumiţi, atunci şi mulţumirea noastră este deplină, iar din eventualele disfuncţionalităţi sau erori comise, promitem să învăţăm, pentru a fi mai bine şi mai frumos la anul, când sperăm să putem organiza din nou.

Felicitări tuturor.

Mulţumesc tuturor !

PRIMARUL ORAŞULUI CIMIȘLIA, Gheorghe RĂILEANU