(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Un nou parteneriat între Cimișlia și Immendingen, Germania

24-06-2019, 15:51

În perioada 20 – 23 iunie 2019, orașul Cimișlia a fost vizitat de către o delegație oficială din Germania, în frunte cu primarul din Immendingen, Markus Hugger.
Immendingen este o comună din landul Baden-Württemberg, Germania, comună de lîngă Izvoarele Dunării.
În Immendingen primarul este președintele consiliului municipal, șeful administrației municipale și reprezintă comunitatea.
Astfel, în data de 21 iunie, a avut loc întîlnirea delegației germane cu consilierii orășenești și anagajații primăriei Cimișlia, în care s-au discutat posibilele cooperări pe viitor.
De asemenea, administrația primăriei Cimișlia a  planificat un program amplu de excursii pentru prezentarea orașului Cimișlia.
A fost testat în premieră primul traseu turistic pe Valul lui Trăian, iar popasul a fost făcut la vinăria "Javgur-Vin".
În cadrul discuțiilor oficiale primarul de Cimișlia, Gheorghe Răileanu a dat asigurări că orașul Cimișlia este un partener de nădejde, și este deschis pentru implementarea  proiectelor comune privind dezvoltarea socio-economică a localității. De asemenea, și primarul din Immendingen, Markus Hugger și-a manifestat dispunerea pentru a implimenta proiecte commune între orașele Cimișlia și Immendingen.

Mulțumim colegilor germani din administrația publică locală pentru disponibilitea de colaborare și diseminarea bunelor practice.

 

 

/