(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Vizita oficală la Cimișlia a Ambasadorului UE în Republica Moldova, Peter Michalko

25-07-2018, 15:21

Miercuri, 25 iulie 2018, în biroul primarului orașului Cimișlia, a avut loc întâlnirea cu Excelenţa Sa, Peter Michalko, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova. La întrunire, în calitate de gazde au participat primarul orașului Cimișlia, Gheorghe Răileanu, viceprimarul, Florin Berejan, secretarul Consiliului orășenesc, Anastasia Rusu, managerul Î.M. Servicii Publice, Sergiu Andronachi, delegat LDA Moldova, Nicolae Hristov, specialistul pentru atragerea investițiilor, Vasile Sidor și directorul Casei de Cultură Cimișlia, Vasile Popovschi.

În cadrul vizitei au fost discutate în detalii problemele cu care se confruntă orașul Cimișlia. De asemenea, primarul Gheorghe Răileanu a venit cu mulţumiri pentru suportul acordat la implementarea proiectelor care au fost sprijinite financiar de către Uniununiea Europeană.
Totodată, oficialitățile au convenit la o următoare vizită de lucru la Cimișlia a Ambasadarului UE în Republica Moldova, Peter Michalko.

Scopul acesteia fiind informarea societății civile despre toate posibilitățile de dezvoltare pe care le oferă Uniunea Europeană, cît și formarea unei viziuni clare asupra problemlor existente în localitate pentru a oferi suportul necesar în rezolvarea acestora întru binele localnicilor.

Vizita de la Cimișlia a înalţilor oaspeţi demonstrează pentru încă o dată capacitatea administraţiei publice locale de a activa corect, profesionist şi în beneficiul populaţiei făcînd faţă problemelor cotidiene uneori prea complicate, dar nu şi de ne-rezolvat.