(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Noutățile primăriei

Ziua sportivului - Ziua Recordurilor Locale la Cimișlia, 26 mai 2019

27-05-2019, 13:25

Ziua de 26 mai 2019, locuitorii orașului Cimișlia au marcat-o frumos pe stadionul orășenesc. Primăria Cimișlia tradițional a organizat Ziua Sportivului și Ziua Recordurilor Locale. Cu scopul de a dezvolta și  promova sportul și practicarea unui mod sănătos de viață. Evenimentul a debutat cu marșul echipelor de sportivi și arborarea drapelelor. Cu un cuvânt de salut a venit primarul orașului Cimișlia, Gheorghe Răileanu.

În cadrul evenimentului au fost organizate diverse competiții sportive: volei masculin/feminin, minifotbal, alergări, șah, lupte libere, sărituri în lungime, ridicarea greutății, sărituri în lungime cu elan, armwrestling, aruncări la coș de baschet, darts, etc.

Cel mai puternic la ridicarea halterei s-a dovedit a fi Colodrivschi Sergiu, pe locul I la aruncarea la coșul de baschet s-a clasat Racu Iurie. La alergările pe distanţa de 100 de metri (categoria băieţi) s-a evidenţiat Bancov Valentin,  iar la 1000 de metri(c.băieţi) – Cornescu Ilie. La probele sportive pe echipe ,,minifotbal”  locul I a fost acordat echipei FC Arsenal, iar locul II a revenit echipei FC Veteranii. La proba de armwrestling a ieșit învingător Tomag Cătălin, iar la sărituri cu lungime în elan a cîștigat Dimitrov Vlad. Acești băieți bravi sunt cei care vor fi înscriși în Cartea Recordurilor Locale.

La proba lupte libere:

1. Arusoi Victor - cocoșul;

2. Ciubotaru Ștefan - cârlanul;

3. Aramă Vladimir - berbecul.

La proba de șah:

Locul I - Cepaliga Stanislav;

Locul II - Guțu Mihai;

Locul III - Carabulea Vladimir.

Învingătorii au fost premiaţi cu diplome, certificate şi premii băneşti din partea primăriei Cimișlia. Au fost aduse mulţumiri echipelor, antrenorilor şi arbitrilor participanţi la această activitate sportivă. Primarul, Gheorghe Răileanu, a felicitat sportivii cu rezultatele obţinute, dorind tuturor performanţe deosebite şi realizări ambiţioase.

Atmosfera zilei de 26 mai a fost una distinsă, plăcută și plină de sentimente de mândrie față de cei care iubesc şi practică sportul.

Menționăm, că pentru viitor la astfel de evenimente, primăria Cimișlia va interzice implicarea organizațiilor politice, care din proprie inițiativă se implică în desfășurarea evenimentului. 

Imagini de la eveniment urmăriți pe facebook: primaria Cimislia: 

https://www.facebook.com/primaria.cimislia/

/