(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Anunțuri cu privire la buget

Buget pentru Cetățeni /ANALIZĂ/ PROBLEME /SOLUȚII

05-03-2019, 11:24

 Reamintim, în data de 30 august, primarul orașului Cimișlia, Gheorghe Răileanu, reprezentantul asociației Expert - Grup, Dumitru Budeanschi, și directorul executiv al Asociației Democrației Locale din Moldova, Nicolae Hristov, au semnat un Memorandum de cooperare în cadrul proiectului „Transparența bugetară la nivel local- premisă pentru dezvoltarea sustenabilă”.

Memorandumul este pentru o perioadă de un an și prevede un suport de consultanță în elaborarea, aprobarea, implementarea și raportarea către cetățeni a realizării bugetului local al primăriei Cimișlia.
Proiectul „Transparența bugetară la nivel loca l- premisă pentru dezvoltarea sustenabilă”, este sprijint financiar de Ambasada Olandei.

În cadrul acestui proiect cele două organizații neguvernamentale, alături de autoritatea publică locală vor depune eforturi comune pentru a crea și consolida un cadru care să îmbunătățească transparența și participarea civică în cadrul procesului bugetar la nivel local. 

Proiectul „Bugete transparente și cetățeni activi pentru o dezvoltare durabilă” este implementat de către „Expert-Grup”, cu susţinerea Ambasadei Olandei la București, în cadrul programului MATRA.