(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Anunțuri cu privire la buget

Comunicat al Comisiei pentru Situații Excepționale a orașului Cimișlia din 14.05.2017, ora 8.00.

14-05-2017, 08:00

 

În urma precipitațiilor ambundente din data de 13.05.2017, au fost provocate pagube considerabile. Au fost inundate grădini, case și construcții accesorii. În prezent apa a scăzut considerabil, păstrînd un debit mare, comparativ cu debitul la alte ploi. 
Comisia pentru Situații Excepționale, a orașului Cimișlia a format două grupe, în componența cărora întră cîte un viceprimar și consilier orășenesc, care inspectează zona afectată începînd de la podul din strada Nicolae Iorga deplasînd-use spre Vest, către podurile de lîngă cimitir și drumul spre satul Cenac. Grupurile de lucru se deplasează pe ambele maluri și vor contabiliza cu aproximație paguba, casele, grădinile inundate, animalele dispărute sau moarte, starea podurilor, ceea ce va determina acțiunile ce urmează să le întreprindem urgent. Altă grupă va evalua paguba adusă drumurilor și gospodăriilor în alte zone a orașului.
La ora 14.00, comisia va face un bilanț al consecințelor calamității natulare. 
Persoanele care au nevoie de intervenții urgente pentru pomparea apei din case, subsoluri urmează să se adreseze la telefonul 901 și la primărie la telefanele 0241 2 57 39 și 0241 2 21 87 cu indicarea adresei, problemei și telefonului la care pot fi contactați. 
La primărie va fi de serviciu o echipă pentru intervenții în cazuri de maximă necesitate. Altă echipă cu un excavator va lucra la poduri, podețe și alte locuri unde este acces la pîrău pentru deblocarea de gunoaie, arbori căzuți și alte obiecte.

Președintele comisiei pentru Situații Exceptionale                                                                             Gheorghe Răileanu