(0-241) 2-21-87

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Bd. Ștefan cel Mare 14

Orașul Cimișlia

Scrieți-ne un mesaj

Anunțuri și alerte

Bienala Diasporei – un eveniment de networking

30-11-2017, 09:15


Biroul relații cu diaspora organizează în contextul sărbătorilor de iarnă prima ediție a Bienalei Diasporei – un eveniment de networking cu și pentru diasporă, care oferă o platformă de comunicare celor ce intenționează să revină acasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă și are drept scop promovarea și aprecierea persoanelor din diasporă care au obținut rezultate în diverse domenii de activitate.
 
Prin intermediul acestui eveniment, BRD își propune identificarea și recunoașterea publică a persoanelor din diasporă care au obținut rezultate remarcabile în diverse domenii de activitate; mediatizarea rezultatelor din diverse arii de activitate obținute de către membrii diasporei; promovarea și încurajarea migranților reveniți; intensificarea dialogului dintre Guvern și diasporă.
 
Bienala Diasporei va avea loc la data de 26 decembrie, ora 18:00, or. Chișinău, în incinta Palatului Republicii, str. Maria Cebotari, 16.
 
Invitați ai evenimentului vor fi înalți demnitari de Stat, reprezentanți ai diasporei, migranți reveniți, reprezentanți ai instituțiilor partenere.
 
Nominalizările pentru Bienala Diasporei, ediția 2017 sunt următoarele:

Jurnaliști în diasporă (jurnaliști profesioniști sau amatori care au scris despre diasporă sau R. Moldova în afara țării)

Medici fără frontiere;

Din nou acasă (migranți reveniți care s-au remarcat în diverse domenii);

DOR cu talent (participanți ai programului DOR care au reușit în diverse domenii promovând R.Moldova);

Cu drag pentru acasă (băștinași implicați în Proiectul de dezvoltare locală MiDL).
 
În acest context solicităm, distribuirea informației sau propunerea persoanelor din diasporă care ar putea participa și fi nominalizate.

 Pentru participare completați formularul de mai jos:
https://www.cognitoforms.com/BRD2/FormularDe%C3%8EnregistrareBienalaDiasporei2017