Pe data de 4 iulie 2024, orașul Cimișlia celebrează Ziua Oraşului Cimișlia – 404 de ani de la prima atestare documentară – 4 iulie 1620.

✅Pe data de 4 iulie 2024, orașul Cimișlia celebrează Ziua Oraşului Cimișlia – 404 de ani de la prima atestare documentară – 4 iulie 1620.
Cu acest prilej, Administrația publică locală a vizitat Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă Cimișlia, unde a avut loc expoziția de pictură „Orașul în Culori: Din Arhivele Primăriei”.
Tablourile expuse, realizate în cadrul taberelor de creație, reflectă frumusețea și spiritul vibrant al orașului Cimișlia. Aceste opere de artă ne reamintesc de talentul și creativitatea cetățenilor noștri, contribuind la promovarea identității culturale a orașului.
Dragi cetățeni,
Cu ocazia acestei zile speciale, doresc să adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine întregii comunități. Aniversarea de astăzi nu reprezintă doar un moment de sărbătoare, ci și o ocazie de a reflecta asupra istoriei și tradițiilor noastre, de a aprecia progresul realizat și de a privi cu încredere spre viitor.
În această zi de sărbătoare, doresc să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea și înfrumusețarea orașului nostru. Fiecare dintre voi, prin efortul și devotamentul vostru, faceți ca Cimișlia să fie un loc mai bun pentru noi toți.
În acest context, vă invităm și la un concert organizat în cinstea acestei sărbători semnificative, pe data de 7 iulie 2024, ora 17:00, la Casa de Cultură Cimișlia, unde ne vor încânta cu prezența doi artiști desăvârșiți: Constantin Moscovici și Natalia Proca. INTRARE LIBERĂ.
☀️La mulți ani, Cimișlia! La mulți ani, dragi concetățeni!
Cu deosebit respect,
Primarul orașului Cimișlia
Sergiu ANDRONACHI
Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp