Astăzi, 09 mai, cu o profundă recunoștință și respect, sărbătorim două evenimente istorice de o importanță deosebită pentru întreaga omenire: Ziua Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei.

✅Astăzi, 09 mai, cu o profundă recunoștință și respect, sărbătorim două evenimente istorice de o importanță deosebită pentru întreaga omenire: Ziua Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei.
Ziua Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial ne amintește de sacrificiile imense făcute de cei care s-au luptat pentru libertate, demnitate și pace. Este o zi în care onorăm memoria eroilor noștri și ne exprimăm recunoștința față de curajul și devotamentul lor în apărarea valorilor noastre fundamentale.
De asemenea, Ziua Europei marchează idealurile de unitate, pace și cooperare între națiuni. Este o ocazie să celebrăm diversitatea culturală și să ne reafirmăm angajamentul față de valorile fundamentale ale democrației, drepturilor omului și solidarității.
Fie ca această zi s-o apreciem ca zi în care trăim sentimentul deplin al vieţii în libertate, înţelegere între naţiuni şi respect reciproc, iar obiectivul nostru de a ne alătura marii familii europene să devină realitate, Uniunea Europeană însemnînd un viitor mai bun pentru toți cetățenii ‪‎Republicii Moldova.
În acest spirit, vă încurajăm să sărbătoriți această zi cu bucurie și să reflectați asupra importanței păcii și colaborării în construirea unui viitor mai bun pentru toți.
Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp