Înștiințare pentru agenții economici din localitate, referitor la publicitate!!

În conformitate cu art. 3, art. 30 din Legea nr. 62 din 17.03.2022 Cu privire la publicitate, primăria orașului Cimișlia vă aduce la cunoștință, că orice imagine și/sau inscripție amplasată pe un local de comerț sau de prestări servicii se consideră publicitate și se autorizează în mod olbigatoriu de către administrația publică locală (primărie) cu excepția:

  1. firma* cu o suprăfața maximă de 1 m2;
  2. vitrinele localurilor de comerț și de prestări servicii, amenajate cu mărfuri comercializate și iluminate pe timp de noapte.

Reeșind din cele expuse mai sus Primăria orașului Cimișlia vă avertizează că în caz că publicitatea exterioară nu va fi autorizată veți fi sancționați conform  art. 364 alin. (1);(9) din Codul Contravențional cu amendă de la 12 la 90 unități contravenționale  pentru persoanele fizice și de la 36 la 180 unități contravenționale pentru persoanele juridice.

 Pentru mai multe detalii vă rugăm să vă adresați la bir. 24 et. II  Primăria orașului Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare, 14, sau la numărul de telefon 0 241 2- 10-75.

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp