La inițiativa cadrelor didactice, elevii claselor a Х – ХII-a, a I.P. Liceul Teoretic ,,Ion Creangă” din or. Cimișlia, au participat la salubrizarea gunoiștei orășenesți, care a devenit o zonă afectată de sacoșe și diverse tipuri de deșeuri.

✅Astăzi, 05 aprilie 2024, la inițiativa cadrelor didactice, elevii claselor a Х – ХII-a, a I.P. Liceul Teoretic ,,Ion Creangă” din or. Cimișlia, au participat la salubrizarea gunoiștei orășenesți, care a devenit o zonă afectată de sacoșe și diverse tipuri de deșeuri.
✔️Toţi cei prezenți au muncit cu dăruire, fiind asigurați cu mănuși, pungi, precum și transport pentru evacuarea deșeurilor.
Administrația publică locală apreciază enorm și aduce sincere mulțumiri tuturor participanților, elevilor, directorului școlii și diriginților, care s-au implicat și au dat dovadă de grija pentru mediul înconjurător.
🟢De la tine începe schimbarea!
📢Vă îndemnăm pe toți să contribuiți la curățarea și protejarea mediului în care locuiți! Este de datoria noastră să păstrăm natura și spațiile publice curate!
Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp