07 mai 2024, curtea Bisericii ”Adormirea Maicii Domnului” din centrul orașului a fost luminată de bucuria și speranța Învierii, în cadrul evenimentului pascal sub genericul ,,Paștele, Lumina Învierii”.

✅☀️Astăzi, 07 mai 2024, curtea Bisericii ”Adormirea Maicii Domnului” din centrul orașului a fost luminată de bucuria și speranța Învierii, în cadrul evenimentului pascal sub genericul ,,Paștele, Lumina Învierii”.
✨💛Cu inimile pline de recunoștință, am petrecut o zi deosebită împreună, marcată de rugăciune, cântări de slavă și bucurie împărtășită alături de cei dragi. Programul a fost plin de momente speciale și emoționante.
Cu un cuvânt de felicitare a venit părintele Cristov Nicolae și primarul orașului Cimișlia Sergiu Andronachi.
Copiii plini de zâmbet și entuziasm din cadrul grădinițelor orașului, ne-au încântat inimile cu cântecele lor pascale. Cu vocea lor inocentă, acești mici artiști ne-au purtat pe aripile cântecelor tradiționale de Paște, aducând lumina și căldura acestei mari sărbători chiar în inimile noastre.
În cadrul sărbătorii, am avut privilegiul să primim un dar minunat din partea preotului Ioan Jelihovschi, Parohul bisericii Sf. M.Mc. Pantelimon din orașul Cimișlia – un cântec pascal plin de emoție și adâncime spirituală.
De asemenea, au evaluat copiii de la Centrul raional de Creație Cimișlia; ansamblurile folclorice de la Casa de Cultură Cimișlia: ”Legenda”; ”Cimișlianca” care la fel ne-au încântat sufletele cu versurile și melodiile care celebră Învierea Domnului.
✨🔹Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la frumusețea și profunzimea acestei sărbători deosebite!
Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp