Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian DUPU, a fost în vizită oficială la Cimișlia.

✅Pe data de 20 aprilie 2024, Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian DUPU, a fost în vizită oficială la Cimișlia.
🔹Primăria orașului Cimișlia în frunte cu primarul Sergiu Andronachi, aduce sincere mulțumiri, DRRM în persoana dl Adrian Dupu pentru sprijinul și ajutorul acordat instituțiilor de învățământ din orașul Cimișlia, pentru finanțarea și susținerea proiectelor ce urmează a fi implementate și anul acesta, în folosul comunității noastre.
✅Vă adresăm cele mai calde mulțumiri pentru inițiativa de a organiza spectacolul muzical „Aventurile Pălăriei Fermecate” prezentat de Teatrul Muzical Ambasadorii, absolut gratuit pentru copii.
Gestul dumneavoastră generos a adus o bucurie imensă în inimile copiilor și a familiilor lor.
Prin această acțiune, ați demonstrat nu doar sensibilitate și empatie față de nevoile comunității noastre, dar și angajamentul dumneavoastră în promovarea educației și culturii în rândul tinerilor.
Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp