Stimați cetățeni, autobuzele mult așteptate au ajuns cu bine în orașul Cimișlia!!

În baza Proiectul „Îmbunătățirea accesibilității și mobilității populației prin dezvoltarea infrastructurii urbane de transport public în comun, în localitățile Primăriei Cimișlia”, s-au achiziționat aceste două microbuze pentru îmbunătățirea transportului public în comun din orașul Cimișlia și din satele din componența primăriei – Bogdanovca Veche, Bogdanovca Nouă și Dimitrovca.
Aceste microbuze vor fi utilizate pentru a asigura legături mai bune între aceste localități, pentru a susține mobilitatea și pentru a încuraja utilizarea transportului în comun, reducând astfel poluarea generată de trafic. De asemenea, vor îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor prin accesul la un transport public confortabil și eficient.
Acest proiect a fost selectat de către Comisia Europeană și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), pe lângă cele 17 localități din Ucraina și Republica Moldova în cadrul apelului pentru inițiative demonstrative locale, ca parte a susținerii pentru răspunsul la criză și recuperare, care vizează revitalizarea și sprijinirea redresării economiilor și comunităților locale.
Suma totală a proiectului este de 102 300 mii USD, inclusiv contribuția alocată prin PNUD este de 80 800 mii USD (1464,0 mii lei MD).
De curând vom relansa ruta numărul 4!!
Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp