APEL DE PARTICIPARE LA BUGETUL INIȚIATIVELOR CIVICE 2024!!

✅Dragi locuitori, grupuri de inițiativă și asociații obștești!
Primăria orașului Cimișlia invită grupurile de inițiativă și asociațiile obștești din orașul Cimișlia, satele Bogdanovca Veche, Bogdanovca Nouă și Dimitrovca, să participe la Bugetul Inițiativelor Civice 2024. Acesta este un program își propune creșterea gradului de implicare a cetățenilor orașului Cimișlia într-un proces democratic de deliberare și decizie pentru stabilirea modalității optime de gestiune a unei părți din bugetul local.

✅Propunerile de proiecte vor fi conform următoarelor priorități:

➡️Infrastructură stradală:
proiectele vor prevedea reabilitarea porțiunilor de drum, ogrăzilor blocurilor de locuit multietajate, trotuarelor, aleilor, zonelor pietonale, iluminare stradală. Valoarea minimă per proiect -50 000 lei, iar valoarea maximă per proiect este de 400 000 lei. Rata de cofinanțare (cel puțin 15% din valoarea maximă per proiect).

➡️Amenajare și activități socio-culturale:
amenajarea spațiilor de odihnă, zonelor de agrement, scuarurilor, terenurilor de joacă, fântânilor și izvoarelor care se află în spațiul public. Valoarea minimă per proiect 10 000 lei, iar valoarea maximă per proiect este de 50 000 lei. Rata de cofinanțare (cel puțin 15% din valoarea maximă per proiect).

❗️❗️❗️❗️❗️Formularele pentru participare, le puteți găsi în cadrul Regulamentului privind mecanismul de implementare a Programului ,,Bugetul Inițiativelor Civice”, aprobat prin decizia Consiliul orășenesc Cimișlia nr.02/02 din 20.03.2024 și poate fi consultat accesând linkul: https://cimislia.md/wp-content/uploads/2024/03/02.02-Decizie-aprobarea-Regulamentului-Bugetul-Initiativelor-Civice.pdf

❗️❗️❗️Termenul limită de depunere a formularelor de participare: 16 aprilie 2024.

✅Vă încurajăm să vă implicați activ în acest proces și să contribuți la îmbunătățirea comunității noastre. Vă așteptăm cu idei și proiecte valoroase!

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp